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Menu
Ristorante al Gallione

Our a la carte menu is renewed according to the seasonality of the ingredients: we take great care in the selection of raw materials, which is why our choice starts, first of all, from our personal vegetable garden and from trusted suppliers in the area, which allow us to always use fresh and zero-kilometer products.
Each dish is colored by seasonal vegetables, scented by aromatic herbs and enriched with lake fish, cuts of Piedmontese meat and local mountain pasture cheeses.

“Our philosophy is not to go and spoil the raw material, to preserve its precious essence: we like the idea of cooking it as it was once done, using the most traditional methods.
We propose Italian cuisine with some creative reinterpretations, but leaving the flavors of tradition clearly recognizable.”

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O ur a la carte menu is renewed with the seasons and follows the gentle rhythm of Nature: we offer Italian cuisine with some creative reinterpretations, leaving the flavors of tradition. We take great care in choosing raw materials and select local suppliers by going in person to visit small local producers and wineries.

“Our philosophy is not to go and spoil the raw material, to preserve its precious essence: we like the idea of cooking it as it was once done, using the most traditional methods.
We propose Italian cuisine with some creative reinterpretations, but leaving the flavors of tradition clearly recognizable.”

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Evolution

To start

Asparagi

cotti nella loro estrazione, crema di aglio fermentato, Formaggella del Luinese ed erbe spontanee


Giardiniera di fagiolini

ostriche e gelato al dragoncello


Battuta di manzo

acciughe del Cantabrico al naturale, calendula e salsa al crescione di fiume


Ceviche di dentice

uova di lompo, rucola e brodo di pomodoro verde e nespole

To continue

Tagliatelle alle ortiche

crema di pistacchio, ragù di chiocciole e zabaione aromatico


Risotto

con piselli freschi, menta e canestrelli marinati


Ravioli di coda alla vaccinara

il suo fondo e salsa al prezzemolo


Linguine monograno Felicetti BIO

cotte in un dashi di zafferano, tartare di gamberi di Mazara e santoreggia

And to make sure we don't miss anything...

Filetto di nasello

cotto nel suo fumetto, avvolto in foglie di erba orsina e salsa di asparagi fermentati


Millefoglie di persico e alga nori

cuore di lattughino gentile, pesto di erbe amare e chips di riso soffiato


Diaframma di manzo alla brace

con crema di peperoni arrosto, cipollotto e rucola


Tagliata di picanha

con patate al forno, speck e cipolla rossa di Tropea


Reale di vitello

con salsa ai pepi, cime di rapa e patate rustiche


Carré di agnello

il suo jus infuso al cetriolo alla brace, yoghurt di montagna, crema di patate, fave ed erbe spontanee


Dessert

Viennetta inaspettata

Viennetta all’italiana rivisitata con cremoso di asparagi bianchi e cioccolato al latte


Pannacotta di agrumi

Pannacotta alla vaniglia e pepe di sichuan con varietà di agrumi di stagione e olio alle foglie di lime


Il risveglio della farfalla

Cremoso al cioccolato, varietà di tuiles e sorbetto ai frutti di bosco


Caprarbaro

Tartelletta con crema di nocciole, rabarbaro candito e gelato al latte di capra


Gelati e sorbetti di frutta fresca

Al Gallione experience

Tasting of five courses suggested by the chef, from starter to dessert, to discover our menu. The tasting menu consists of a welcome from the kitchen, starter, first course, main course and dessert.

Tasting menu per person €. 55,00 (The choice of this menu is intended for the whole table) Tasting course of three glasses of wine in combination €. 21,00 Including cover charge, excluding beverage. In order to organise the service, we ask that the tasting menu be chosen by all diners at the same table.