Our a la carte menu is renewed according to the seasonality of the ingredients: we take great care in the selection of raw materials, which is why our choice starts, first of all, from our personal
vegetable garden and from trusted suppliers in the area, which allow us to always use fresh and zero-kilometer products.
Each dish is colored by seasonal vegetables, scented by aromatic herbs and enriched with lake
fish, cuts of Piedmontese meat and local mountain pasture cheeses.
“Our philosophy is not to go and spoil the raw material, to preserve its precious essence: we like the idea of cooking it as it was once done, using the most traditional methods.
We propose Italian cuisine with some creative reinterpretations, but leaving the flavors of tradition clearly recognizable.”
O ur a la carte menu is renewed with the seasons and follows the gentle rhythm of Nature: we offer Italian cuisine with some creative reinterpretations, leaving the
flavors of tradition. We take great care in choosing raw materials and select local suppliers by going in person to visit small local producers and wineries.
“Our philosophy is not to go and spoil the raw material, to preserve its precious essence: we like the idea of cooking it as it was once done, using the most traditional methods.
We propose Italian cuisine with some creative reinterpretations, but leaving the flavors of tradition clearly recognizable.”
Asparagi
cotti nella loro estrazione, crema di aglio fermentato, Formaggella del Luinese ed erbe spontanee
Giardiniera di fagiolini
ostriche e gelato al dragoncello
Battuta di manzo
acciughe del Cantabrico al naturale, calendula e salsa al crescione di fiume
Ceviche di dentice
uova di lompo, rucola e brodo di pomodoro verde e nespole
Tagliatelle alle ortiche
crema di pistacchio, ragù di chiocciole e zabaione aromatico
Risotto
con piselli freschi, menta e canestrelli marinati
Ravioli di coda alla vaccinara
il suo fondo e salsa al prezzemolo
Linguine monograno Felicetti BIO
cotte in un dashi di zafferano, tartare di gamberi di Mazara e santoreggia
Filetto di nasello
cotto nel suo fumetto, avvolto in foglie di erba orsina e salsa di asparagi fermentati
Millefoglie di persico e alga nori
cuore di lattughino gentile, pesto di erbe amare e chips di riso soffiato
Diaframma di manzo alla brace
con crema di peperoni arrosto, cipollotto e rucola
Tagliata di picanha
con patate al forno, speck e cipolla rossa di Tropea
Reale di vitello
con salsa ai pepi, cime di rapa e patate rustiche
Carré di agnello
il suo jus infuso al cetriolo alla brace, yoghurt di montagna, crema di patate, fave ed erbe spontanee
Viennetta inaspettata
Viennetta all’italiana rivisitata con cremoso di asparagi bianchi e cioccolato al latte
Pannacotta di agrumi
Pannacotta alla vaniglia e pepe di sichuan con varietà di agrumi di stagione e olio alle foglie di lime
Il risveglio della farfalla
Cremoso al cioccolato, varietà di tuiles e sorbetto ai frutti di bosco
Caprarbaro
Tartelletta con crema di nocciole, rabarbaro candito e gelato al latte di capra
Gelati e sorbetti di frutta fresca
Tasting of five courses suggested by the chef, from starter to dessert, to discover our menu. The tasting menu consists of a welcome from the kitchen, starter, first course, main course and dessert.
Tasting menu per person €. 55,00 (The choice of this menu is intended for the whole table) Tasting course of three glasses of wine in combination €. 21,00 Including cover charge, excluding beverage. In order to organise the service, we ask that the tasting menu be chosen by all diners at the same table.
Contacts
Timetable
Monday:
Tuesday:
Wednesday:
Thursday:
Friday:
Saturday:
Sunday:
12.00 - 14.30/18.00 - 22.00
Closed
Closed/18.00 - 22.00
12.00 - 14.30/18.00 - 22.00
12.00 - 14.30/18.00 - 22.00
12.00 - 14.30/18.00 - 22.00
12.00 - 14.30/18.00 - 22.00
Copyright © | P.IVA: 06867610963 | REA: MI-1919936 | Sede Legale: via Panizza Bartolomeo 4 Milano 20144 (MI) | Capitale sociale: 100.000,00€ | Privacy Policy | Cookie Policy