Our a la carte menu is renewed according to the seasonality of the ingredients: we take great care in the selection of raw materials, which is why our choice starts, first of all, from our personal
vegetable garden and from trusted suppliers in the area, which allow us to always use fresh and zero-kilometer products.
Each dish is colored by seasonal vegetables, scented by aromatic herbs and enriched with lake
fish, cuts of Piedmontese meat and local mountain pasture cheeses.
“Our philosophy is not to go and spoil the raw material, to preserve its precious essence: we like the idea of cooking it as it was once done, using the most traditional methods.
We propose Italian cuisine with some creative reinterpretations, but leaving the flavors of tradition clearly recognizable.”
O ur a la carte menu is renewed with the seasons and follows the gentle rhythm of Nature: we offer Italian cuisine with some creative reinterpretations, leaving the
flavors of tradition. We take great care in choosing raw materials and select local suppliers by going in person to visit small local producers and wineries.
“Our philosophy is not to go and spoil the raw material, to preserve its precious essence: we like the idea of cooking it as it was once done, using the most traditional methods.
We propose Italian cuisine with some creative reinterpretations, but leaving the flavors of tradition clearly recognizable.”
Trancio di zucca
cotto in olio dei suoi semi tostati, fonduta al gorgonzola e olivello spinoso
Vino consigliato: Bollicine o Rosso
Battuta di vitello
con kiwi, spinacino e salsa di pistacchi
Vino consigliato: Bollicina, Bianco o Rosso
Tagliatelle di seppia
con sedano rapa, agrumi canditi e salsa al vermouth
Vino consigliato: Bianco
Lucioperca affumicato
con bresaola di barbabietola rossa, crema di mandorle e polvere di hibiscus
Vino consigliato: Bianco
Pappardelle in crema di parmigiano 36 mesi
whisky torbato, pepe tellicherry e semi di girasole tostati
Vino consigliato: Bollicina, Bianco o Rosso
Tortelli di sole alla luganega
in brodo di cappone, con topinambur arrosto e cavoletti di bruxelles
Vino consigliato: Bianco
Risotto ai funghi di stagione
polvere di anice stellato ed estrazione di prezzemolo
Vino consigliato: Rosso
Fusilloni monograno “Felicetti”
mantecati al burro d’alpeggio con ricciola, carciofi e crema di marroni
Vino consigliato: Bollicina o Bianco
Ossobuco di vitello brasato al Josper
cavolo cappuccio rosso e purè di patate
Vino consigliato: Rosso
Controfiletto di manzo con patate aromatizzate
cipolla rossa di Tropea sott’aceto e fondo di carne
Vino consigliato: Rosso
Guancia di vitello brasata al Valpollicella Ripasso
su crema di pastinaca, carote, borrettane piastrate e cavolo
Vino consigliato: Rosso
Filetto di merluzzo al burro
beurre blanc, cavolo romano arrosto ed olio al levistico
Vino consigliato: Bollicine o Bianco
Trancio di branzino cotto delicatamente in foglie di bamboo
scorzanera, pere e salsa Matelote
Vino consigliato: Bollicine o Bianco
Tournedos di piccione
con composta di prugne, cicoria e salsa all’uva fragola
Vino consigliato: Rosso
Iberico Abanico alla brace
radicchi affumicati, aglio nero e jus all’alloro
Vino consigliato: Rosso o Rosè
Game - over
Cremoso alle castagne, gelè al rhum e vaniglia e cioccolato bianco caramellato
Crisalide di mela
Sorbetto e crumble di mele con millefoglie di pasta sfoglia
Ri-magnum
Gelato su stecco al caco ricoperto di melograno e crumble di amaretto
Nebula di cioccolato
Connubio di cremosi al cioccolato e caffè ricoperti di cioccolato fondente
Gelati e sorbetti di frutta fresca
Tasting of five courses suggested by the chef, from starter to dessert, to discover our menu. The tasting menu consists of a welcome from the kitchen, starter, first course, main course and dessert.
Tasting menu per person €. 60,00 (The choice of this menu is intended for the whole table) Tasting course of three glasses of wine in combination €. 21,00 Including cover charge, excluding beverage. In order to organise the service, we ask that the tasting menu be chosen by all diners at the same table.
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Timetable
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12.00 - 14.30/18.00 - 22.00
Closed
Open from 18.00 to 22.00
12.00 - 14.30/18.00 - 22.00
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