Taste Our
Menu
Ristorante al Gallione

Our a la carte menu is renewed according to the seasonality of the ingredients: we take great care in the selection of raw materials, which is why our choice starts, first of all, from our personal vegetable garden and from trusted suppliers in the area, which allow us to always use fresh and zero-kilometer products.
Each dish is colored by seasonal vegetables, scented by aromatic herbs and enriched with lake fish, cuts of Piedmontese meat and local mountain pasture cheeses.

“Our philosophy is not to go and spoil the raw material, to preserve its precious essence: we like the idea of cooking it as it was once done, using the most traditional methods.
We propose Italian cuisine with some creative reinterpretations, but leaving the flavors of tradition clearly recognizable.”

Book Now:

Call us Write us

O ur a la carte menu is renewed with the seasons and follows the gentle rhythm of Nature: we offer Italian cuisine with some creative reinterpretations, leaving the flavors of tradition. We take great care in choosing raw materials and select local suppliers by going in person to visit small local producers and wineries.

“Our philosophy is not to go and spoil the raw material, to preserve its precious essence: we like the idea of cooking it as it was once done, using the most traditional methods.
We propose Italian cuisine with some creative reinterpretations, but leaving the flavors of tradition clearly recognizable.”

Book Now:

Call us Write us

Evolution

To start

Trancio di zucca

cotto in olio dei suoi semi tostati, fonduta al gorgonzola e olivello spinoso
Vino consigliato: Bollicine o Rosso


Battuta di vitello

con kiwi, spinacino e salsa di pistacchi
Vino consigliato: Bollicina, Bianco o Rosso


Tagliatelle di seppia

con sedano rapa, agrumi canditi e salsa al vermouth
Vino consigliato: Bianco


Lucioperca affumicato

con bresaola di barbabietola rossa, crema di mandorle e polvere di hibiscus
Vino consigliato: Bianco

To continue

Pappardelle in crema di parmigiano 36 mesi

whisky torbato, pepe tellicherry e semi di girasole tostati
Vino consigliato: Bollicina, Bianco o Rosso


Tortelli di sole alla luganega

in brodo di cappone, con topinambur arrosto e cavoletti di bruxelles
Vino consigliato: Bianco


Risotto ai funghi di stagione

polvere di anice stellato ed estrazione di prezzemolo
Vino consigliato: Rosso


Fusilloni monograno “Felicetti”

mantecati al burro d’alpeggio con ricciola, carciofi e crema di marroni
Vino consigliato: Bollicina o Bianco

And to make sure we don't miss anything...

Ossobuco di vitello brasato al Josper

cavolo cappuccio rosso e purè di patate
Vino consigliato: Rosso


Controfiletto di manzo con patate aromatizzate

cipolla rossa di Tropea sott’aceto e fondo di carne
Vino consigliato: Rosso


Guancia di vitello brasata al Valpollicella Ripasso

su crema di pastinaca, carote, borrettane piastrate e cavolo
Vino consigliato: Rosso


Filetto di merluzzo al burro

beurre blanc, cavolo romano arrosto ed olio al levistico
Vino consigliato: Bollicine o Bianco


Trancio di branzino cotto delicatamente in foglie di bamboo

scorzanera, pere e salsa Matelote
Vino consigliato: Bollicine o Bianco


Tournedos di piccione

con composta di prugne, cicoria e salsa all’uva fragola
Vino consigliato: Rosso


Iberico Abanico alla brace

radicchi affumicati, aglio nero e jus all’alloro
Vino consigliato: Rosso o Rosè

Dessert

Game - over

Cremoso alle castagne, gelè al rhum e vaniglia e cioccolato bianco caramellato


Crisalide di mela

Sorbetto e crumble di mele con millefoglie di pasta sfoglia


Ri-magnum

Gelato su stecco al caco ricoperto di melograno e crumble di amaretto


Nebula di cioccolato

Connubio di cremosi al cioccolato e caffè ricoperti di cioccolato fondente


Gelati e sorbetti di frutta fresca

Al Gallione experience

Tasting of five courses suggested by the chef, from starter to dessert, to discover our menu. The tasting menu consists of a welcome from the kitchen, starter, first course, main course and dessert.

Tasting menu per person €. 60,00 (The choice of this menu is intended for the whole table) Tasting course of three glasses of wine in combination €. 21,00 Including cover charge, excluding beverage. In order to organise the service, we ask that the tasting menu be chosen by all diners at the same table.