Taste Our
Menu
Ristorante al Gallione

Our a la carte menu is renewed according to the seasonality of the ingredients: we take great care in the selection of raw materials, which is why our choice starts, first of all, from our personal vegetable garden and from trusted suppliers in the area, which allow us to always use fresh and zero-kilometer products.
Each dish is colored by seasonal vegetables, scented by aromatic herbs and enriched with lake fish, cuts of Piedmontese meat and local mountain pasture cheeses.

“Our philosophy is not to go and spoil the raw material, to preserve its precious essence: we like the idea of cooking it as it was once done, using the most traditional methods.
We propose Italian cuisine with some creative reinterpretations, but leaving the flavors of tradition clearly recognizable.”

Book Now:

Call us Write us

O ur a la carte menu is renewed with the seasons and follows the gentle rhythm of Nature: we offer Italian cuisine with some creative reinterpretations, leaving the flavors of tradition. We take great care in choosing raw materials and select local suppliers by going in person to visit small local producers and wineries.

“Our philosophy is not to go and spoil the raw material, to preserve its precious essence: we like the idea of cooking it as it was once done, using the most traditional methods.
We propose Italian cuisine with some creative reinterpretations, but leaving the flavors of tradition clearly recognizable.”

Book Now:

Call us Write us

Evolution

To start

Soffice robiola di capra biologica della latteria Perenzin

assortimento di carote stagionali in diverse tecniche di cottura, grano saraceno soffiato, ossalide e olio aromatico


Lumache in foglia di costa

estrazione di lattuga, gel al pompelmo e borragine


Asparagi bianchi al burro

su salsa di asparagi fermentati, rafano, essenza di cappesante e geranio


Tartare di palamita marinata al finocchietto

salsa al crescione di fiume, mini finocchio in agrodolce, asparago di mare e acetosella

To continue

Risotto con funghi pioppini

midollo di bue, senape, fondo di carne ed artemisia


Bottoni di quartirolo stagionato ed affumicato

piselli e baccelli, olio alla mentuccia, nasturzio e pimpinella


Lasagnetta aperta allo zafferano

crudo di scampi con la loro bisque, ortica ed erbette colorate


Fusilloni monograno Felicetti

rana pescatrice, santoreggia e profumi agrumati

And to make sure we don't miss anything...

Supreme di galletto allevato al mais

cotto alla brace, laccato al miele di rododendro accompagnato con indivia grigliata e crema di spinaci affumicata


Cosciotto d’agnello alle erbe aromatiche

cotto a bassa temperatura, purè di patate, cipollina, cavolo rapa, fave e salsa al vin jaune


Controfiletto di manzo con patate aromatizzate

e cipolla rossa di Tropea


Ribs di vitello alla brace

panate ai grani tostati ed erba cipollina, mole di broccoli e mini ortaggi di stagione


Filetto di dentice Gibboso

cotto delicatamente, cavolo cappuccio grigliato, cime di rapa, salsa pil pil ed aria di clorofilla


Ricciola

bavarese di yoghurt e asparagi verdi in diverse consistenze

Dessert

Delizia verde zen

Ganache al cioccolato bianco, lime e fiori di sambuco, gelato al mascarpone salato, cialda di sesamo, meringa e polvere di tè matcha.


Dolce alchimia

Soffice pan di spagna al cacao con bavarese alla birra, gelèe di albicocca e artemisia


Incanto speziato

Come una rosa, ganache allo zenzero, composta di lamponi, acqua di rose ed erbe agrumate


Egg-coffee

Cremoso al caffè e zabaione al frutto della passione all’interno di un uovo Di cioccolato, scaglie di cocco, calendula e foglie aromatiche


Gelati e sorbetti di frutta fresca

Al Gallione experience

Tasting of five courses suggested by the chef, from starter to dessert, to discover our menu. The tasting menu consists of a welcome from the kitchen, starter, first course, main course and dessert.

Tasting menu per person €. 60,00 (The choice of this menu is intended for the whole table) Tasting course of three glasses of wine in combination €. 21,00 Including cover charge, excluding beverage. In order to organise the service, we ask that the tasting menu be chosen by all diners at the same table.