Our a la carte menu is renewed according to the seasonality of the ingredients: we take great care in the selection of raw materials, which is why our choice starts, first of all, from our personal
vegetable garden and from trusted suppliers in the area, which allow us to always use fresh and zero-kilometer products.
Each dish is colored by seasonal vegetables, scented by aromatic herbs and enriched with lake
fish, cuts of Piedmontese meat and local mountain pasture cheeses.
“Our philosophy is not to go and spoil the raw material, to preserve its precious essence: we like the idea of cooking it as it was once done, using the most traditional methods.
We propose Italian cuisine with some creative reinterpretations, but leaving the flavors of tradition clearly recognizable.”
O ur a la carte menu is renewed with the seasons and follows the gentle rhythm of Nature: we offer Italian cuisine with some creative reinterpretations, leaving the
flavors of tradition. We take great care in choosing raw materials and select local suppliers by going in person to visit small local producers and wineries.
“Our philosophy is not to go and spoil the raw material, to preserve its precious essence: we like the idea of cooking it as it was once done, using the most traditional methods.
We propose Italian cuisine with some creative reinterpretations, but leaving the flavors of tradition clearly recognizable.”
Soffice robiola di capra biologica della latteria Perenzin
assortimento di carote stagionali in diverse tecniche di cottura, grano saraceno soffiato, ossalide e olio aromatico
Lumache in foglia di costa
estrazione di lattuga, gel al pompelmo e borragine
Asparagi bianchi al burro
su salsa di asparagi fermentati, rafano, essenza di cappesante e geranio
Tartare di palamita marinata al finocchietto
salsa al crescione di fiume, mini finocchio in agrodolce, asparago di mare e acetosella
Risotto con funghi pioppini
midollo di bue, senape, fondo di carne ed artemisia
Bottoni di quartirolo stagionato ed affumicato
piselli e baccelli, olio alla mentuccia, nasturzio e pimpinella
Lasagnetta aperta allo zafferano
crudo di scampi con la loro bisque, ortica ed erbette colorate
Fusilloni monograno Felicetti
rana pescatrice, santoreggia e profumi agrumati
Supreme di galletto allevato al mais
cotto alla brace, laccato al miele di rododendro accompagnato con indivia grigliata e crema di spinaci affumicata
Cosciotto d’agnello alle erbe aromatiche
cotto a bassa temperatura, purè di patate, cipollina, cavolo rapa, fave e salsa al vin jaune
Controfiletto di manzo con patate aromatizzate
e cipolla rossa di Tropea
Ribs di vitello alla brace
panate ai grani tostati ed erba cipollina, mole di broccoli e mini ortaggi di stagione
Filetto di dentice Gibboso
cotto delicatamente, cavolo cappuccio grigliato, cime di rapa, salsa pil pil ed aria di clorofilla
Ricciola
bavarese di yoghurt e asparagi verdi in diverse consistenze
Delizia verde zen
Ganache al cioccolato bianco, lime e fiori di sambuco, gelato al mascarpone salato, cialda di sesamo, meringa e polvere di tè matcha.
Dolce alchimia
Soffice pan di spagna al cacao con bavarese alla birra, gelèe di albicocca e artemisia
Incanto speziato
Come una rosa, ganache allo zenzero, composta di lamponi, acqua di rose ed erbe agrumate
Egg-coffee
Cremoso al caffè e zabaione al frutto della passione all’interno di un uovo Di cioccolato, scaglie di cocco, calendula e foglie aromatiche
Gelati e sorbetti di frutta fresca
Tasting of five courses suggested by the chef, from starter to dessert, to discover our menu. The tasting menu consists of a welcome from the kitchen, starter, first course, main course and dessert.
Tasting menu per person €. 60,00 (The choice of this menu is intended for the whole table) Tasting course of three glasses of wine in combination €. 21,00 Including cover charge, excluding beverage. In order to organise the service, we ask that the tasting menu be chosen by all diners at the same table.
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Timetable
Monday:
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Saturday:
Sunday:
12.00 - 14.30/18.00 - 22.00
Closed
Open from 18.00 to 22.00
12.00 - 14.30/18.00 - 22.00
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